Kerro kokemuksiasi, jaa ruusuja tai risuja. Sana on vapaa!

Lähetä palautteesi sähköpostitse osoitteseen info@merjanuora.com.

Palautepalsta

22.5.2019


Hei Merja


ja kiitos kirjallisesta tulkinnasta. Olen lukenut sen jo monta kertaa läpi. Kaikki tulkinnassa pitää paikkansa, niin minusta itsestäni, parisuhteestani sekä henkimaailmaan siirtyneestä läheisestäni. Saan tästä tulkinnasta voimaa ja varmuutta olla oma itseni ja tulla vahvemmaksi. Suuri kiitos!

Hanna

18.5.2018


Osallistuin Merjan yksilövalmennukseen lokakuusta 2017 toukokuuhun 2018, yhteensä kahdeksan kuukauden ajan. Tapasimme kasvokkain kerran kuukaudessa, aina kaksi tuntia kerrallaan. Aika meni nopeasti ja joskus keskustelun aiheita olisi ollut pidemmällekin ajalle. Tapaamistemme välillä tein annettuja kotitehtäviä ja perehdyin Merjan laatimaan, noin 80-sivuiseen, kirjalliseen materiaaliin, josta sain valtavasti tietoa. Yksilövalmennus sopi minulle hyvin. Sain mahdollisuuden myös omien kokemusteni käsittelyyn, mikä on minulle tärkeää. Kirjallisesta materiaalista on hyötyä myös tulevaisuudessa, voin palata käsiteltyihin aiheisiin tarvittaessa. Olen saanut varmuutta ja mielen tasapainoa, tästä on hyvä jatkaa eteenpäin. Merja on ohjaajana kannustava ja sain lisää itseluottamusta. 

MRJ

14.12.2016


Kirjallinen tulkinta toi todella selkeyttä, valoa, uskoa ja luottamusta elämään. Huh huh, aikamoisesti nieltävää, mutta iso kiitos! Selkiytti paljon asioita, jotka mukamas ”tiedän”, mutta en kuitenkaan.


Oikein ihanaa joulunodotusta <3

Johanna Karhu

26.2.2015


Kävin Merjan luona MEM-istunnossa kurkistamassa menneisiin elämiin. Vaikka aluksi jännitin, sai Merja rauhallisella ja empaattisella ohjauksellaan minut rentoutumaan ja pääsin kokemaan asioita edellisten elämien osalta. Mieleeni jäi istunnosta myös eräs yksityiskohta jota tutkin jälkeenpäin. Hämmästyksekseni olen huomannut, että tämä yksityiskohta on todellakin pitänyt paikkaansa kyseisessä kulttuurissa ja merkityksessä, joka sillä aikoinaan oli.


Istunnosta jäi lämmin ja jollain tapaa hyvin helpottunut olo. Tunsin, että Merja todella halusi auttaa minua ja kulkea tätä matkaa kanssani. Myös rauhallinen ja kiireetön ympäristö tuki rentoutumistani. Voin lämpimästi suositella MEM-istuntoa, koska omalta kohdaltani se oli puhdistava ja mielenkiintoinen kokemus.

Leppäkerttu

20.10.2013


Kävin Merjan luona yksityisistunnossa parisen viikkoa sitten. Suhtautumiseni kaikenlaisiin ennustuksiin on ollut skeptinen ja on suorastaan harmittanut joidenkin tuttavien tukeutuminen siihen, mitä ventovieras ihminen tulkitsee tulevaksi. Omissa elämän vaikeuksissa olen hakenut aina ihan maallista apua, jos apua olen tarvinnut. Nyt tänä syksynä oli olo, että kaikkea muuta on kokeiltu ja miksen kävisi vielä selvännäkijällä. Merja tuli valituksi siksi, että alastaan huolimatta vaikutti maalaisjärkiseltä.


Istunto oli todella erikoinen kokemus. Viesti, jonka sain, oli minulle merkittävä. Merjan mukaan se tuli henkimaailmasta, eikä minulla sikäli ole kauheaa tarvetta väittää vastaan, että edesmennyt oli kyllä varsin tunnistettava. Olen mietiskellyt viestiä paljon. Kyse ei ole ennustuksesta, se on neuvo ja kannustus tiettyyn suuntaan, joka onkin hukassa ollut. Olen ajautunut keskustelemaan kokemuksesta sukulaisteni kanssa. Olen kuullut aiemmista sukupolvista asioita, joista muuten ei ehkä olisi koskaan tullut puhuttua. Sekin on ollut tärkeää.


Olen kuunnellut myös Merjan hypnoosilevyä. Saapa nähdä, onko sillä ajan kuluessa vaikutusta.


Kiitos Merja!

Nimim. Lämmin tunne

29.5.2012


Hei Merja,


sinulla on kyllä aivan uskomattoman hieno lahja! Kiitos kovasti ihanasta auragrafiasta ja tulkinnasta, olen saanut molemmista paljon iloa ja uutta energiaa! Luin tekstiä vähän tippa silmässä, mutta ihan hyvällä tavalla näin. 


Kiitos, kiitos!

Mervi

21.12.2011


Osallistuin vuoden 2011 peruskurssille. Lähdin kurssille uteliaana ja avoimin mielin. En olisi uskonut, kuinka paljon voimaannuttavaa energiaa siitä itselleni sain. Samalla oli hienoa huomata, kuinka kurssin anti muutti itseäni ja samalla myös läheisiäni. Olo oli jokaisen kurssipäivän jälkeen ja pitkään sen jälkeenkin suorastaan ihmeellinen ja jaksoin taas jaksaa arjen pyöritystä täysin erilaisena. 


Nyt kun summaan koko tätä vuotta jonka olen kurssilla ollut, niin täytyy ihmetellä miksi en jo aiemmin osallistunut kurssille. Sain kurssilta myös paljon uusia, ihania, samanhenkisiä ihmisiä ystävikseni ja ilokseni voin todeta, että on hienoa huomata miten tämän kiireisen ja hektisen elämän hetkellä osaa nykyisin suhtautua erilailla asioihin. On hienoa huomata kuinka on saavuttanut sisäisen rauhan =) 


Kiitokset Merja ja ihanat kurssikaverit!

<3 Marjaana

26.1.2011


Voin sanoa, etten tiennyt mitä odotin, kun menin Merjalle regressiohypnoosiin 17.1. Minua oli jo pitkään kaihertanut jokin selvittämätön suru, joka tuntui syvältä ja hankalasti tavoitettavalta. Se heijastui parisuhteeseen, mutta ennen kaikkea minun ja 8-vuotiaan tyttäreni väleihin. Ajattelin, että tällainen kokeilu paljoa ota, jos ei annakaan. (Maallisia, vanhempieni takausveloista johtuvia suruja olin toki selvitellyt kirjoittamalla jo vuosia).


Istunnossa minusta tuntui, kuin joku olisi keinuttanut minua, erityisen vahva tunne oli lantion seudulla. Itkin istunnon ajan vuolaasti ja kerroin tarinaa, jonka syntyperää en osaa järjellä selittää. Oliko se mielikuvitustani vai mitä, en tiedä, joka tapauksessa se tuntui ihmeellisen todelta ja mikä parasta: se helpotti. Istunnon jälkeisenä yönä rinnan, sydänchakran, aluetta poltteli, mutta tiesin, että se oli hyvää poltetta.


Vaikka tämä kuulostaa uskomattomalta, muutos alkoi tapahtua välittömästii: välit tyttäreeni muuttuivat heti hellemmiksi, ja vaikka tietenkin riitoja riittää, tunnen eron. Osaan suhtautua lapseeni enemmän itsenäisenä ihmisenä kuin vain oman itseni jatkeena. (Ja
ihmeellistä kyllä, istunnon jälkeen elämässäni tapahtui monia merkittäviä juttuja myös työsaralla - mikä saattaa tietenkin olla puhdasta sattumaa.)


Joka tapauksessa kokemus oli ikimuistettava, ja suosittelen lämmöllä kaikille, jotka sitä harkitsevat. Tosin se vaatii jonkin verran uskoa, avoimuutta ja omaa heittäytymistä, mutta tässä Merjan lämmin persoona auttaa. Vaikket "uskoisikaan" tähän järjelläsi, niin kokeile silti. Ehkä regressio ei aina ja kaikkien kohdalla toimi, mutta oma kokemukseni vakuutti minut. 

Tiina Piilola

26.1.2011


Hei Merja !


Kiitokset ihanasta auragrafiasta = ) Latasin sen puhelimeen,että saan pitää sitä aina mukana.
Teksti oli myös sellaista, että ei siinä ollut mitään sellaista, mitä en voisi allekirjoittaa. Tuntuu aika ihmeelliseltä.


Odotan innolla,että pääsen käymään regressioistunnossa, toivon mukaan jo ensi kuussa... Vielä kerran kiitos !

Aurinkoa odotellessa

Maarit

Yhteystiedot

Merja

040 867 4808

info@merjanuora.com

Merja Nuora Coaching

Yliopistonkatu 26 A (2. krs.)

40100 Jyväskylä

(Katso Google Maps)


Aukioloajat sopimuksen mukaan

Puhelinpäivystys maanantaisin klo 10-12

© Merja Nuora Coaching. Kaikki oikeudet pidätetään.