unsplash-MEcR55ol3jM-me

Kerro ko­ke­muk­sia­si, jaa ruusuja tai risuja. Sana on vapaa!

Lähetä palautteesi sähköpostitse osoitteseen info@merjanuora.com.

Pa­lau­te­pals­ta

unsplash-MpydLj3ntzY-me

2.3.2021


Merja teki minulle viiden kaukohoidon sarjan.
Ensimmäisen hoidon jälkeen kehossani oli tunne kuin kuumeen noustessa, joka paikkaa särki, se oli sen merkki, että puhdistusta lähti tapahtumaan. Minun oli myös noustava myöhemmin sängystä vielä maalaamaan, laittamaan väriä paperille, maalaaminen toi jotain ulos ja huomasin luovani väreillä. Yöllä näin myös selkeitä puhdistavia unia. Seuraavana päivänä tunsin syvää uudistusta itsessäni, unelmat alkoivat virtaamaan, selkeys siitä mitä elämässäni haluan tehdä.

Toinen ja neljäs hoito minulla olivat hyvin rauhoittavia hoitoja. Kolmannessa hoidossa sain paljon fyysisiä tuntemuksia ja vertauskuvallisesti näin asioita rakennusvaiheessa olevasta talosta, tiesin sen tarkoittavan itseäni. Tunsin sydämeni suuresti laajentuvan ja tänä päivänä tiedän sen tapahtuneen. Viimeisessä hoidossa tunsin, kun joku piteli päätäni lempeästi käsiensä välissä, tunsin myös fyysisiä asioita ja sydämeni valon. Tässä hoidossa koin myös kehoani suoristettavan.

Merjan hoitojen tarkoitus oli selkeyttää elämääni vuosien isojen haasteiden jälkeen ja me onnistuimme siinä. Nyt unelmani ovat selkeytyneet , olen saanut selkeän yhteyden omaan itseeni ja omaan luomisvoimaani. Tästä hoitosarjasta olen Merjalle kiitollinen, sillä omaa puhdistusmatkaani pidempään jo käyneenä, minulta puuttui se oma taito mennä lopusta itse läpi, hypätäkseni seuraavalle tasolle.
Merja kertoi jokaisen hoidon jälkeen mitä hoidossa oli tapahtunut ja sain myös tehtäviä, jotka selvittivät ajatuksiani. Tuki oli tärkeä minulle tässä kohtaa ja sitä sain ❤ Kiitos Merja ❤

Satu

unsplash-UPWuKzAcuUI-me

24.1.2021


Osallistuin Merja yksilövalmennukseen helmikuusta joulukuuhun v. 2020, yhteensä 10 kuukauden ajan. Tapasimme kerran kuukaudessa noin kolme tuntia kerrallaan. Tapaamistemme välillä tein annettuja kotitehtäviä ja perehdyin saamaani noin 80-sivuiseen, kirjalliseen materiaaliin, jonka sisältö oli mielenkiintoista, runsasta ja seikkaperäistä. Koin kaikki harjoitteet itselleni tarpeellisiksi ja on hyvä, että voin kerrata asioita uudelleen. Mukavinta oli korttien katsominen ja niiden tulkitseminen. Ne tuntuivat osuvan aina kohdalleen. Olin yllättynyt, että esim. kirjekuoren sisällä ollutta kuvaa koskettamalla pystyin ”tietämään” asioita ko. Ihmisestä.

Olen muuttunut herkemmäksi. Opin hyväksymään itseni juuri tällaisena kuin kuin olen, ja se oli tosi tärkeä oppi. Sinun tapasi kohdata oli lämmin ja kannustava. Kiitos mukavasta ja antoisasta matkasta tutustumaan omaan itseen!

Terveisin Kesän lapsi

unsplash-MpydLj3ntzY-me

14.2.2020


Hei Merja,

Kävin yk­si­tyi­sis­tun­nos­sa­si, kun olin avioeroni pahimmissa syövereissä ja todella matalissa ajatuksissa ja energioissa – lähes tulkoon epätoivoinen ja itkuinen, vaikka ero olikin omasta aloitteestani. Jo pelkästään lämmin ja syvästi empaattinen läsnäolosi teki todella hyvää puhumattakaan lohduttavista sanoistasi. Sinua ei todellakaan tarvinnut jännittää, vaan tuntui kuin olisin mennyt vanhan ja viisaan ystävän luokse. Oli ihanaa olla itseään fiksummassa seurassa, jossa osasit tarkastella tilannetta objektiivisesti, selvittää karmallisia taustoja ja antaa myös kanavoituja ohjeita ja vinkkejä tulevien tilanteiden varalle sen sijaan, että olisit kysynyt ”mitä mieltä itse olet tilanteesta?”, mikä todennäköisesti olisi ollut psykoterapeutin ensimmäisiä kysymyksiä heitä yhtään väheksymättä. Käynti vähensi kerralla paljon senhetkistä ahdistusta, tuskaa ja syyllisyyttä sekä oli merkittävällä tavalla käänteentekevä avio­ero­pro­ses­sis­sa­ni myös pitkässä juoksussa. Hyvää jatkoa sinulle ja arvokkaalle työllesi!

t. Birgitta

unsplash-MEcR55ol3jM-me

27.11.2019


Kiitos taas! Vuosia ehti kulua edellisestä tulkinnasta. Tällä kertaa sain sen kirjallisessa muodossa, ja välimatkasta huolimatta kaikki oli yhtä tunnistettavaa kuin viimeksikin. Outoa ja lohdullista saada viestiä heiltä, joita ei enää keskuudessamme ole, ja paljon muutakin ajattelemisen aihetta sain jälleen kerran. Tulkinta osui jälleen siihen, mitä mielessäni työstän, niihinkin kysymyksiin, joita en osannut esittää. Sitä on pitänyt pureksia hetki, siksi palautekin on hieman viipynyt.

Nimimerkki "Lämmin tunne"

unsplash-MpydLj3ntzY-me

18.10.2019


Hei Merja,


Teit minulle kirjallisen tulkinnan 2 vuotta sitten. Tekisitkö nyt uudestaan? Viime kertainen tulkintasi osui kaikista lähimmäksi, mukaan lukien muiden tulkinnat ja omat intuitiot sekä värähtelyt.

Yst. M. E.

unsplash-dPqUFxK6mvE-me

22.5.2019


Hei Merja


ja kiitos kirjallisesta tulkinnasta. Olen lukenut sen jo monta kertaa läpi. Kaikki tulkinnassa pitää paikkansa, niin minusta itsestäni, parisuhteestani sekä henkimaailmaan siirtyneestä läheisestäni. Saan tästä tulkinnasta voimaa ja varmuutta olla oma itseni ja tulla vahvemmaksi. Suuri kiitos!

Hanna

Sunset-lake.jpg-me

14.12.2016


Kirjallinen tulkinta toi todella selkeyttä, valoa, uskoa ja luottamusta elämään. Huh huh, aikamoisesti nieltävää, mutta iso kiitos! Selkiytti paljon asioita, jotka mukamas ”tiedän”, mutta en kuitenkaan.


Oikein ihanaa joulunodotusta <3

Johanna Karhu

unsplash-Z0tYjoEPe0Y-me

26.2.2015


Kävin Merjan luona MEM-istunnossa kurkistamassa menneisiin elämiin. Vaikka aluksi jännitin, sai Merja rauhallisella ja empaattisella ohjauksellaan minut rentoutumaan ja pääsin kokemaan asioita edellisten elämien osalta. Mieleeni jäi istunnosta myös eräs yksityiskohta jota tutkin jälkeenpäin. Hämmästyksekseni olen huomannut, että tämä yksityiskohta on todellakin pitänyt paikkaansa kyseisessä kulttuurissa ja merkityksessä, joka sillä aikoinaan oli.


Istunnosta jäi lämmin ja jollain tapaa hyvin helpottunut olo. Tunsin, että Merja todella halusi auttaa minua ja kulkea tätä matkaa kanssani. Myös rauhallinen ja kiireetön ympäristö tuki rentoutumistani. Voin lämpimästi suositella MEM-istuntoa, koska omalta kohdaltani se oli puhdistava ja mielenkiintoinen kokemus.

Leppäkerttu

unsplash--zdtwDAm30w-me

20.10.2013


Kävin Merjan luona yksityisistunnossa parisen viikkoa sitten. Suhtautumiseni kaikenlaisiin ennustuksiin on ollut skeptinen ja on suorastaan harmittanut joidenkin tuttavien tukeutuminen siihen, mitä ventovieras ihminen tulkitsee tulevaksi. Omissa elämän vaikeuksissa olen hakenut aina ihan maallista apua, jos apua olen tarvinnut. Nyt tänä syksynä oli olo, että kaikkea muuta on kokeiltu ja miksen kävisi vielä selvännäkijällä. Merja tuli valituksi siksi, että alastaan huolimatta vaikutti maalaisjärkiseltä.


Istunto oli todella erikoinen kokemus. Viesti, jonka sain, oli minulle merkittävä. Merjan mukaan se tuli henkimaailmasta, eikä minulla sikäli ole kauheaa tarvetta väittää vastaan, että edesmennyt oli kyllä varsin tunnistettava. Olen mietiskellyt viestiä paljon. Kyse ei ole ennustuksesta, se on neuvo ja kannustus tiettyyn suuntaan, joka onkin hukassa ollut. Olen ajautunut keskustelemaan kokemuksesta sukulaisteni kanssa. Olen kuullut aiemmista sukupolvista asioita, joista muuten ei ehkä olisi koskaan tullut puhuttua. Sekin on ollut tärkeää.


Olen kuunnellut myös Merjan hypnoosilevyä. Saapa nähdä, onko sillä ajan kuluessa vaikutusta.


Kiitos Merja!

Nimim. Lämmin tunne

unsplash-XOEL0hNDub0-me

29.5.2012


Hei Merja,


sinulla on kyllä aivan uskomattoman hieno lahja! Kiitos kovasti ihanasta auragrafiasta ja tulkinnasta, olen saanut molemmista paljon iloa ja uutta energiaa! Luin tekstiä vähän tippa silmässä, mutta ihan hyvällä tavalla näin. 


Kiitos, kiitos!

Mervi

unsplash-UPWuKzAcuUI-me

21.12.2011


Osallistuin vuoden 2011 peruskurssille. Lähdin kurssille uteliaana ja avoimin mielin. En olisi uskonut, kuinka paljon voimaannuttavaa energiaa siitä itselleni sain. Samalla oli hienoa huomata, kuinka kurssin anti muutti itseäni ja samalla myös läheisiäni. Olo oli jokaisen kurssipäivän jälkeen ja pitkään sen jälkeenkin suorastaan ihmeellinen ja jaksoin taas jaksaa arjen pyöritystä täysin erilaisena. 


Nyt kun summaan koko tätä vuotta jonka olen kurssilla ollut, niin täytyy ihmetellä miksi en jo aiemmin osallistunut kurssille. Sain kurssilta myös paljon uusia, ihania, samanhenkisiä ihmisiä ystävikseni ja ilokseni voin todeta, että on hienoa huomata miten tämän kiireisen ja hektisen elämän hetkellä osaa nykyisin suhtautua erilailla asioihin. On hienoa huomata kuinka on saavuttanut sisäisen rauhan =) 


Kiitokset Merja ja ihanat kurssikaverit!

<3 Marjaana

unsplash-qxO2PBn7eKU-me

26.1.2011


Voin sanoa, etten tiennyt mitä odotin, kun menin Merjalle regressiohypnoosiin 17.1. Minua oli jo pitkään kaihertanut jokin selvittämätön suru, joka tuntui syvältä ja hankalasti tavoitettavalta. Se heijastui parisuhteeseen, mutta ennen kaikkea minun ja 8-vuotiaan tyttäreni väleihin. Ajattelin, että tällainen kokeilu paljoa ota, jos ei annakaan. (Maallisia, vanhempieni takausveloista johtuvia suruja olin toki selvitellyt kirjoittamalla jo vuosia).


Istunnossa minusta tuntui, kuin joku olisi keinuttanut minua, erityisen vahva tunne oli lantion seudulla. Itkin istunnon ajan vuolaasti ja kerroin tarinaa, jonka syntyperää en osaa järjellä selittää. Oliko se mielikuvitustani vai mitä, en tiedä, joka tapauksessa se tuntui ihmeellisen todelta ja mikä parasta: se helpotti. Istunnon jälkeisenä yönä rinnan, sydänchakran, aluetta poltteli, mutta tiesin, että se oli hyvää poltetta.


Vaikka tämä kuulostaa uskomattomalta, muutos alkoi tapahtua välittömästii: välit tyttäreeni muuttuivat heti hellemmiksi, ja vaikka tietenkin riitoja riittää, tunnen eron. Osaan suhtautua lapseeni enemmän itsenäisenä ihmisenä kuin vain oman itseni jatkeena. (Ja
ihmeellistä kyllä, istunnon jälkeen elämässäni tapahtui monia merkittäviä juttuja myös työsaralla - mikä saattaa tietenkin olla puhdasta sattumaa.)


Joka tapauksessa kokemus oli ikimuistettava, ja suosittelen lämmöllä kaikille, jotka sitä harkitsevat. Tosin se vaatii jonkin verran uskoa, avoimuutta ja omaa heittäytymistä, mutta tässä Merjan lämmin persoona auttaa. Vaikket "uskoisikaan" tähän järjelläsi, niin kokeile silti. Ehkä regressio ei aina ja kaikkien kohdalla toimi, mutta oma kokemukseni vakuutti minut. 

Tiina Piilola

unsplash-MpydLj3ntzY-me

23.11.2010


Hei Merja !


Kiitokset ihanasta auragrafiasta = ) Latasin sen puhelimeen,että saan pitää sitä aina mukana.
Teksti oli myös sellaista, että ei siinä ollut mitään sellaista, mitä en voisi allekirjoittaa. Tuntuu aika ihmeelliseltä.


Odotan innolla,että pääsen käymään regressioistunnossa, toivon mukaan jo ensi kuussa... Vielä kerran kiitos !

Aurinkoa odotellessa

Maarit

1638126347595_A9_07158-Edit%203.jpg-me

Yh­teys­tie­dot

Merja

040 867 4808

info@merjanuora.com

Merja Nuora Coaching

Yliopistonkatu 44 A 21

40100 Jyväskylä

(Katso Google Maps)


Aukioloajat sopimuksen mukaan

Puhelinpäivystys maanantaisin klo 10-12

© Merja Nuora Coaching. Kaikki oikeudet pidätetään.