%20Merja_Nuora_talvi_19_wd.jpg-me

Ala elää nyt.
Lakkaa sääs­te­le­mäs­tä parasta as­tias­toa­si eri­kois­juh­liin. Lakkaa sääs­tä­mäs­tä rak­kaut­ta­si kunnes se oikea vihdoin saapuu.
Jokainen päivä, jonka olet täällä, on juh­la­päi­vä.
Jokainen minuutti, jokainen henkäys on lahja.
-Mary Manin Morrissey

Olen Merja Nuora, 54-vuotias meedio ja intuitiokouluttaja. Missioni on auttaa sinua lopettamaan vastausten hakeminen itsesi ulkopuolelta opastamalla sinut askel askeleelta sisäisen viisautesi ääreen. Annan sinulle konkreettisia keinoja itsesi kuuntelemiseen ja rohkaisen sinua ottamaan oman voimasi täysimääräisesti haltuun. Silloin pystyt luottamaan omaan intuitioosi ja saat rohkeutta toimia sen mukaan. Uuvuttava itsesi epäileminen jää taakse.


Olen poh­ja­kou­lu­tuk­sel­ta­ni ekonomi (KTM). Sen lisäksi olen käynyt läpi Suomen Spiritualistisen Seuran koulutusputken sekä perehtynyt monipuolisesti tunnetaitoihin: olen valmistunut tun­ne­tai­de­te­ra­piaoh­jaa­jak­si, mindfulness-pohjaiseksi tun­ne­tai­to­val­men­ta­jak­si sekä EFT-tun­ne­työs­ken­te­ly­oh­jaa­jak­si. Tunteiden tunnistaminen ja hyväksyminen on tuonut omaan elämääni valtavasti lisää onnellisuutta, ja tätä oppia haluan jakaa eteenpäin sekä työyhteisöille että yk­si­tyis­asiak­kail­le­ni.


Työni tavoitteena on lisätä lempeää, hyväksyvää ymmärrystä niin omaa itseä kuin kanssaihmisiäkin kohtaan, jotta meillä kaikilla olisi hiukan helpompaa elää tätä elämäämme pikemminkin tuettuina kuin tukahdutettuina. Kannan korteni kekoon vetämällä koulutuspäiviä, kursseja ja workshoppeja, tekemällä tulkintoja suullisesti ja kirjallisesti sekä tarjoamalla tai­de­te­ra­pia­pal­ve­lu­ja. Pienryhmille suunnattujen voimaantumisiltojen pitäminen on minulle erityisen mieluisaa, ja niihin osallistuville se tarjoaa kaivattua laatuaikaa työ- ja ystäväporukoiden kesken.


Sydäntäni lähellä on luonto ja eläimet, maalaaminen ja kirjoittaminen sekä lapset ja nuoret. Lataan akkujani lepäämällä, liikkumalla ja lukemalla. Rakastan aitoja kohtaamisia ja luonnonvesissä uimista. Laulan karaokea ammuvainaan äänellä ja ulvon naurusta Solsidania ja Modernia perhettä katsellessani. Olen onnellinen arjessani, jonka jaan vuosi vuodelta yhä rakkaammaksi käyvän puolisoni, pesästä jo lennähtäneiden aikuisten lastemme sekä kahden hellyttävän koiramme kanssa.

My-dogs.jpg-me
1638126347595_A9_07158-Edit%203.jpg-me

Yh­teys­tie­dot

Merja

040 867 4808

info@merjanuora.com

Merja Nuora Coaching

Yliopistonkatu 44 A 21

40100 Jyväskylä

(Katso Google Maps)


Aukioloajat sopimuksen mukaan

Puhelinpäivystys maanantaisin klo 10-12

© Merja Nuora Coaching. Kaikki oikeudet pidätetään.