The Instagram Book

Olen järjestänyt henkisen kehityksen Peruskurssia jo yli kymmenen vuoden ajan, ja se on tarjonnut tietoa, iloa, oivalluksia, luovuuden sytykkeitä, rohkeutta, ryhmän tukea sekä henkistä hyvinvointia monen ikäisille opiskelijoille ympäri Suomea. Olisiko nyt Sinun vuorosi hämmästyä siitä, kuinka viisas itse asiassa jo oletkaan?


Lämmöllä, Merja

1665332788549_Merja_202112-me.jpg
adult-boy-break-306534.jpg-me

Pe­rus­kurs­si

*RYHDY OMAN ELÄMÄSI ORAAKKELIKSI🦄

     *YHDISTY SISÄISEEN VIISAUTEESI🦉

          *VAPAUDU TUNTEMAAN JA KOKEMAAN🦋


OSALLISTU HENKISEN KEHITYKSEN PERUSKURSSILLE!

Peruskurssin tavoitteena on lisätä itsetuntemusta sekä kasvattaa henkistä herkkyyttä erilaisten harjoitusten ja keskustelujen avulla. Ahaa-elämyksiä tarjoavien kotitehtävien avulla kulloinenkin teema "pysyy päällä" tapaamisten välilläkin, ja aikaa jää riittävästi alitajuiseen ja emotionaaliseen prosessointiin. Samalla kun vapaudut vanhasta painolastista, teet elämässäsi lempeästi tilaa omannäköisillesi ratkaisuille.


1. MINÄ OLEN   26.8.2023

2. MINÄ TUNNEN  23.9.2023

3. MINÄ TOIMIN  28.10.2023

4. MINÄ RAKASTAN 25.11.2023

5. MINÄ PUHUN  20.1.2024

6. MINÄ NÄEN  17.2.2024

7. MINÄ YMMÄRRÄN  23.3.2024

8. MINÄ HYVÄKSYN 27.4.2024


Kurssi järjestetään Jyväskylän ydinkeskustassa (os. Yliopistonkatu 44 A 21, 40100 Jyväskylä). Kurssipäivä on aina lauantai ja sen aikataulu klo 10-17. Hinta on 95 e/kerta ja se sisältää opetusmateriaalin, kotitehtävät sekä päiväkahvin/-teen. Kurssipäivän aikana pidämme noin tunnin pituisen tauon, jonka aikana voit nauttia eväitäsi tai käydä lounaalla. 


Jos kiinnostuit, ota matalalla kynnyksellä yhteyttä minuun. Olet sydämellisesti tervetullut mukaan!

The Instagram Book

Kurs­si­lais­ten ko­ke­muk­sia

”Osallistuin kurssille jotta saisin aikaa itsetutkiskeluun ja kasvuun. Hienointa oli kuitenkin leppoisa ilmapiiri ja todella mukavat ihmiset. On ollut mahtavaa päästä osalliseksi toistenkin kasvua ja elämänkokemuksia. Harjoitusten kautta todella pääsi syvemmälle asioihin ja mielestäni jopa ylitimme itsemme. Iso kiitos!”


”Kurssilta löytyi luotto omaan intuitioon. Osaan nyt poimia viestejä silloin kun niitä eteeni asetetaan.”


”Tämä oli prosessi joka eteni. Minulle tämä merkki on tärkeä: jokaiseen tapaamiseen lähdin mielelläni! Enkä pettynyt, sillä pidin joka päivästä. =)”


”Hyödyllisintä oli sinun tapasi opettaa: jaksoit kannustaa meitä aina uudelleen katsomaan sisälle itseemme hyvällä tavalla nöyrästi. Olen nyt kokonainen puu juuret maassa. Yhteishenki tuli kerta kerralta rakkaammaksi.”


”Ihana tapa kehittyä tekemisen, oivaltamisen ja pohdiskelun kautta yhdessä ja yksin. Kiitos Merja!”


”Opettajan energioissa oli turvallista olla, myös muut kurssilaiset olivat mukavia ja yllättävän samanhenkisiä ikäeroista ja erilaisista elämäntilanteista huolimatta. Kurssipäivinä riitti huumoria ja naurua, mistä sai voimia ja iloa. Aika kului kuin siivillä.”


”Kurssi oli mahtava, ja huomaan eron entiseen omassa ajatusmaailmassa - kiitos paljon!”


”Kerrankin on tullut katseltua sitä todellista aitoa itseä erilaisten kuorien ja roolien takana. Ilman tätä kurssia en olisi näin pitkällä. Haikeana tätä kirjoitan, kun jatkossa ei kukaan ole hellästi tuuppimassa oikeaan suuntaan. Olen iloinen ja kiitollinen siitä, että olen oppinut olemaan armollisempi ja sitä kautta iloitsemaan ja nauttimaan asioista enemmän. Kiitos Merja <3 Tämä oli huikea seikkailu minulle.”


”Kurssi on ollut ihmeellinen löytöretki. Sain paljon enemmän kuin osasin odottaa. Sinun ohjaustapasi on kannustava ja auttaa uskomaan itseensä ja omiin kykyihinsä. Kiitos Merja - olet ihana ja teet arvokasta työtä.”


”Suuri kiitos sinulle Merja ja iso halaus. Täydestä sydämestä annettu teoriaosuus, keskustelut antoisia, harjoitukset jopa hauskoja. Kaikki aistit huomioitiin, hyvä!”

Behind the leaves.
1638126347595_A9_07158-Edit%203.jpg-me

Yh­teys­tie­dot

Merja

040 867 4808

info@merjanuora.com

Merja Nuora Coaching

Yliopistonkatu 44 A 21

40100 Jyväskylä

(Katso Google Maps)


Aukioloajat sopimuksen mukaan

Puhelinpäivystys maanantaisin klo 10-12

© Merja Nuora Coaching. Kaikki oikeudet pidätetään.