Background
4.1.2023

Sieluni kaltainen

Uusi vuosi tarjoaa meille mahdollisuuden tarkistaa kurssia kohti yhä omannäköisempää elämää. Vanha vuosi on hyvästelty niin, että sen tapahtumien ja opetusten merkitys on omassa mielessä auennut. On aika kääntää katse pois menneestä, kohti tulevaa. On aika luoda uutta! Oikeastaan voisi puhua kanssaluomisesta, sillä niinhän tuo prosessi menee - luomme itse omaa tulevaisuuttamme yhdessä korkeamman voiman kanssa. Osa elämämme tapahtumista on tähtiin kirjoitettu, mutta moneen asiaan voimme itse vaikuttaa.


Meidän osuutemme tuossa luomistapahtumassa hoituu tunteiden kautta, ja kun muistamme että ajatuksemme, jotka voimme itse valita, saavat aikaan tunteemme, homman kulku alkaa hahmottua. Keskity ajattelemaan sitä (ja vain sitä), mitä haluat elämääsi kutsua. Älä siis suostu uhraamaan tippaakaan kallisarvoisesta luo­mis­po­ten­ti­aa­lis­ta­si sille, minkä ET halua manifestoituvan elämääsi, ettet vain vahingossa tulisi toimittaneeksi universumille aivan vääränlaista energeettistä tilausta.


Jollet ole ihan varma siitä, mitä todella haluaisit jos tohtisit tahtoa, kysy itseltäsi ja vastaa kirjallisesti seuraaviin kysymyksiin: mitä toivoisin itselleni, jos uskoisin ansaitsevani vain parasta? Mitä haluaisin, jos ihan kaikki olisi mahdollista? Mitä sydämeni sanoo? Mikä minut saa liekkeihin? Milloin tunnen olevani vahvimmin elossa? Mitä sellaista voisin sallia itselleni, josta en ole ennen edes uskaltanut haaveilla? Minkälaisessa ympäristössä sieluni lepää? Mitä haluan pitää ja vahvistaa elämässäni? Missä ja kenen kanssa haluan sitä elää? Mitä tehden? Kuinka voisin antaa maailmaan takaisin kaikkea sitä hyvää, jota osakseni on koitunut - kuinka voin palvella? Mihin suuntaan sieluni minua opastaa?


Anna sitten konkreettinen hahmo toiveillesi; tee aarrekartta. Ennen kuin aloitat, anna mieleesi nousta väri, joka tukee unelmiesi toteuttamista. Tee sitten retki joko kirjakauppaan tai suureen markettiin. Osta juuri visiosi värinen kartonki ja käytä sitä aarrekarttasi pohjana. Sinä päätät, kuinka suuren kartan haluat tehdä. Varaa käden ulottuville kartongin lisäksi sakset, liimaa, tussi tai pari sekä silputtavaksi joutavia, kauniita kuvia ja kiinnostavia otsikoita sisältäviä aikakauslehtiä, mainoksia, ilmaisjakelulehtiä jne.


Inspiroidu niistä lehdistä, joita olet varannut leikeltäviksi tähän tarkoitukseen, ja anna palaa! Saatat havahtua huomaamaan jonkin toiveesi, joka on vielä lymyillyt pinnan alla. Ehkä tajuat että haluat elvyttää jonkin lapsuuden- tai nuoruuden harrastuksesi, tai kokeilla jotain ihan uutta? Anna ajatuksen idun nousta esiin ja tervehdi sitä kuin ystävää, kehottaen käymään peremmälle. Tule tutuksi sen kanssa. Sen jälkeen voit päättää, jääkö se luoksesi vai tuliko se vain käväisemään aivan kuin esitelläkseen maailmanlaajuista ideapankkia, johon sinulla on vapaa pääsy.


Liitä karttaasi vain sellaisia kuvia ja tekstejä, joista sinulle tulee hyvä, vahva ja onnellinen olo. Älä järkeile! Syyllistävät kehotukset tyyliin ”liiku ja laihdu” kannattaa jättää pois ja suosia mieluummin hyviä adjektiiveja (kaunis, voimakas, viisas, kärsivällinen jne) sekä väitelauseita. Erityisesti ”Minä olen ….” -alkuiset ovat tehokkaita kanssaluomisen välineitä. Mitä sinä olet, kun olet aidosti Sinä? Luojan luoma, omine erityispiirteinesi aivan täydellinen ihmisolento.


Keskity tuntemaan sitä tunnetta, mikä sinulla on kun haaveesi on toteutunut. Anna ilon, riemun ja kiitollisuuden täyttää koko olemuksesi; kehosi, mielesi, sielusi ja sydämesi. Ole siinä tunteessa. Säteile, hehkuttele, hypi, hymyile, iloitse, kiljahtele, riemuitse ja kiitä. Tunne syvää kiitollisuuden tunnetta ja ymmärrä, kuinka valtavan siunattu olet, että vielä tämäkin hyvä sinun elämääsi tuli. Tunne joka solullasi, että karttasi koko sisältö on totta TÄSSÄ JA NYT.


Tunteminen on se ehdottoman tärkeä avain, joka käynnistää tapahtumien 

sarjan. Siksi tätä vaihetta ei voi kylliksi painottaa! Kun todella tunnet maljasi olevan ylitsevuotavainen, energian vetovoiman laki huolehtii lopusta ja vedät magneetin tavoin puoleesi runsautta, ystävyyttä, rakkautta, mielekästä työtä ja kaikkea sitä hyvää, minkä olemassaolosta olet jo nyt niin kovin kiitollinen. Kun se on sinulle totta energeettisellä tasolla, sen ilmaantuminen arkitodellisuuteesi on vain ajan kysymys.


Lopuksi katso aikaansaannostasi kokonaisuutena ja käytä taas omaa tunnetilaasi mittarina. Mikäli aarrekartta selkeästi tekee olosi onnelliseksi eli kohottaa vä­räh­te­ly­taa­juut­ta­si, se on onnistunut ja hyvä sellaisenaan. Mikäli ei, muokkaa sitä kunnes tunnet täyttyväsi ilolla, valolla ja rakkaudella sitä katsellessasi. Voit myös muokata sitä matkan varrella, jos on tarpeen.


Itse asiassa olisi hienoa, jos pystyisit laatimaan näin alkuvuodesta aarrekarttasi sen verran väljästi, että sinne jää tilaa myös tuleville toiveille ja unelmille; suostuisit tulemaan yllätetyksi matkan varrella. Uskomalla siihen, että jossain on sinua viisaampi, rakkaudellinen voima, joka tietää itseäsi paremmin, mitä oikeasti tarvitset, tulet pitäneeksi aistisi avoimina. Näin annat johdatukselle mahdollisuuden toimia elämääsi ohjaavana kompassina.


Meidän ei tarvitse nähdä määränpäätä. Riittää, kun uskallamme ottaa ne ensimmäiset askeleet, jotka otettuamme intuitio kyllä opastaa meitä taas yhden harppauksen eteenpäin omalla polullamme. Ja se riittää. Näin meidät hellästi pakotetaan elämään tässä ja nyt ja lopettamaan menneessä vellominen tai tulevaisuuden kärsimätön hoputtaminen. Aikahan ei lopu kesken.


Laita aarrekarttasi näkyvälle paikalle ja anna sen vaikuttaa itseesi energeettisesti aina ohikulkiessasi. Pysähdy myös tietoisesti katselemaan sitä aina silloin tällöin, ja tunne kiitollisuutta. Kiitä itseäsi; sinun oma pieni osuutesi tulevan luomistyössä on nyt tehty. Jätä loppu korkeampaan käteen ja tiedä, että Maailmankaikkeus haluaa sinulle juuri niin paljon hyvää, kuin itse olet itsellesi valmis sallimaan. Mitä arvokkaammaksi itsesi koet, sitä enemmän olet valmis ottamaan vastaan. Ymmärrä ettei sinun tarvitse ansaita ihmisarvoasi suorittamalla, ja kiitä vielä kerran.


Aarrekartan tekeminen on jo kauan ollut itselleni tuttu ja rakas Loppiaisen siirtymäriitti uuteen vuoteen. Kun uskot aarrekarttaan, se toimii. Jos haluat, voit lisätä karttaasi päivämäärän, ja voit näin seurata miten manifestointi etenee. Muista kuitenkin, että asiat tapahtuvat aina oikeaan aikaan, oikealla tavalla, oikeiden ihmisten kanssa. Kiirettä ei ole. Onnellista Uutta Vuotta juuri Sinulle!


Olen matkalla sun luoksesi, kun perille mä tuun

Pyydän, riisu takkini pois varoen

Minä olen luojan veistos, mutta keskeneräinen

Hioutuen, kipunoiden

Käy kauniimmaksi päivät, ne kirkkaammiksi hankautuu

Käy vahvemmaksi päivät, ne kaatuessaan voimistuu

Kun minusta hioutuu vähitellen sieluni kaltainen

- Sanat: Tuure Kilpeläinen

Jaa tämä artikkeli
%20Merja_Nuora_talvi_19.jpg-me

Merja Nuora

1638126347595_A9_07158-Edit%203.jpg-me

Yh­teys­tie­dot

Merja

040 867 4808

info@merjanuora.com

Merja Nuora Coaching

Yliopistonkatu 44 A 21

40100 Jyväskylä

(Katso Google Maps)


Aukioloajat sopimuksen mukaan

Puhelinpäivystys maanantaisin klo 10-12

© Merja Nuora Coaching. Kaikki oikeudet pidätetään.